Uw zolder renoveren? Reken dan maar op de specialisten van MSM-group. Onze ervaren vakmensen zijn thuis in complete renovaties van zolders. Van het isoleren van uw dak, tot het vloeren en herinrichten van uw zolder. Wij klaren de klus. Inclusief alle elektriciteits, dak- en sanitaire werken indien gewenst.

Dé specialist in zolder renovatie

Van een ongebruikte zolder een mooie slaapkamer, hobbyruimte of bureau maken? Wij brengen het van A tot Z in orde. Wij zorgen voor een stijlvolle zolderrenovatie, volgens de regels van de kunst, met een perfecte isolatie en onmiddellijk in gebruik te nemen. Wij staan garant voor snelle en vlekkeloze werken en voeren alles uit in eigen beheer. Zo weet u steeds bij wie u terecht kunt met alle vragen over uw zolderrenovatie.

Onbegrensde mogelijkheden

Wilde plannen met uw zolder? Wij helpen uw dromen te realiseren. Wij zorgen voor licht, isolatie, elektriciteit en meer. Zo toveren we uw stoffige zolder om in een bruikbare ruimte waar het heerlijk toeven is. Een extra slaapkamer, een fancy badkamer, een ruime kinderkamer of waarom geen fitness of bureau? Wij staan in voor een vakkundige zolder renovatie op maat en nog betaalbaar ook.

Waarom u kiest voor MSM-group?

Heel wat tevreden klanten lieten hun zolder renovatie al in onze betrouwbare handen over. Logisch, want bij MSM-group staan we garant voor:

 • Vakmensen met kennis van zaken
  Onze mensen hebben stuk voor stuk ervaring met het renoveren van zolders. Zo werken we sneller en toch wordt uw zolder piekfijn opgeleverd.
 • Actief in heel België
  Wij renoveren zolders in gans België.
 • Betaalbare kwaliteit
  We werken stipt, maar staan ook garant voor een onberispelijke kwaliteit tegen een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.
 • Materiaal van topkwaliteit
  Bij MSM-group streven we naar een langetermijnresultaat, we maken dan ook enkel gebruik van materialen van topkwaliteit.

CONTACTEER ONS

Heeft u graag een offerte? Maak een afspraak via het nummer 0483 80 09 40 of stuur een berichtje naar [email protected]. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een prijs op maat. Ook voor andere vragen zijn wij steeds bereikbaar.