Nieuwe dak nodig?

Heeft uw woning een nieuw dak nodig? Last van lekken? Dat is een klus voor MSM-
Group. Onze ervaren vakmannen leveren een kwaliteitsvolle en betaalbare oplossing voor uw dak.

Voor platte daken en schuine daken

Onze dakwerkers voorzien elk huis van het juiste dak. Of het nu gaat om het plat dak van een moderne villa, het schuin dak van een gesloten bebouwing of het schilddak van een landelijke pastorijwoning. Ook voor andere gebouwen, zoals kantoren en horecazaken, voorzien wij alle dakwerken.

Complete dakwerken

Op zoek naar een totaalaannemer? Dan bent u bij MSM-Group aan het juiste adres. Wij bouwen de draagstructuur, plaatsen isolatie, voorzien een onderdakfolie en werken alles af in een dakbedekking naar keuze. En natuurlijk vergeten we de dakgoten en regenpijpen niet.

Ook voor renovaties en herstellingen

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwe dakconstructies. Maar ook voor de renovatie of
herstelling van een bestaand dak kunt u onze hulp inschakelen. Heeft u schade door een storm? Dankzij onze snelle interventies wordt uw dak in recordtempo hersteld.

Onze troeven

Er zijn verschillende redenen om voor de dakwerkers van MSM-Group te kiezen:

  • Ervaring: omdat wij al vele jaren in het vak zitten, hebben we ervaring met de meest complexe dakconstructies. Elk project brengen we tot een goed einde.
  • 24/7 service. Wie buitengesloten is, blijft liefst geen uren wachten. Daarom voorzien wij een 24/7 service. Wij zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse.
  • In heel België: op zoek naar een dakwerker in Antwerpen, Vlaams-Brabant of Oost-Vlaanderen? Wij zijn actief in heel het land.
  • Spoedopdrachten: ook voor dringende herstellingen kunt u op ons rekenen.

CONTACTEER ONS

Heeft u graag een offerte? Maak een afspraak via het nummer 0483 80 09 40 of stuur een berichtje naar [email protected]. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een prijs op maat. Ook voor andere vragen zijn wij steeds bereikbaar.