Kan uw gevel een grondige renovatie of opknapbeurt gebruiken? Nood aan een specialist die uw gevel een tweede leven geeft en thuis is in crepi? We zijn al onderweg. Bij MSM-group zijn we al jaren thuis in het renoveren van gevels en zeker op het vlak van crepi en pleisterwerken zijn we voorlopers. Crepi enkel in het wit verkrijgbaar? Vergeet het maar, meer dan honderde kleuren zijn mogelijk en het biedt een solide beschermlaag. We bekijken graag samen met u de mogelijkheden.

Het visitekaartje van uw woning

De gevel? Dat is het visitekaartje van uw woning. Een propere, verzorgde gevel maakt een onuitwisbare eerste indruk. Bovendien is het nuttig om uw gevelmuren te beschermen en optimaal te isoleren. Zo geniet u langer van een propere gevel en drukt u uw energiefactuur. Koude en vocht hebben immers een stevige impact op uw gevel.

Als ervaren specialist in gevelwerken houden we uw gevel in optimale conditie en/of zorgen we voor de nodige verfraaiingswerken. Daarbij kiezen we veelvuldig voor crepi. Wij kunnen met verschillende soorten crepi en gevelbepleistering uit de voeten. Denk maar aan minerale sierpleister en kunstharspleister.

Laat uw gevelwerken maar aan ons over

Bij MSM-group bundelen we heel wat kennis in gevelwerken. Van gevelrenovatie tot gevelreiniging: wij regelen het. Wij hebben alle materiaal voor handen en zorgen voor topkwaliteit. Onder meer voor de volgende gevelwerken kunt u bij ons terecht:

 • Voegwerken
 • Metselwerken
 • Het impregneren van gevels
 • Gevelonderhoud
 • Complete gevelrenovaties
 • Crepi en gevelbepleistering

Wenst u crepi en bent u enkel tevreden met fantastisch vakwerk, dan zijn de gedroomde partner. Al tientallen gevels hebben we een prachtig nieuwe uitstraling gegeven.

Waarom u kiest voor MSM-group?

Heel wat tevreden klanten lieten hun gevel al door ons onder handen nemen. Enkele van onze troeven:

 • Gevelspecialisten met jaren ervaring
  Onze mensen hebben stuk voor stuk ervaring met het plaatsen van crepi, gevelbepleistering en andere gevelwerken.
 • Actief in heel België
  Wij renoveren en vernieuwen gevels in gans België.
 • Betaalbare kwaliteit
  We werken stipt, maar staan ook garant voor een onberispelijke kwaliteit tegen een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.
 • Aanpak op maat
  Wij passen onze aanpak aan op maat van de noden. Een totale gevelrenovatie vormt geen enkel probleem.

CONTACTEER ONS

Heeft u graag een offerte? Maak een afspraak via het nummer 0483 80 09 40 of stuur een berichtje naar [email protected]. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een prijs op maat. Ook voor andere vragen zijn wij steeds bereikbaar.