Ramen en deuren bepalen voor een groot stuk de uitstraling van uw woning. Er zijn heel wat aanbieders en plaatsers, maar wenst u de zekerheid van een professionele partij, die al jaren thuis is in het vakkundig plaatsen van ramen en deuren? Reken dan op de expertise van MSM-group.

Kwalitatieve plaatsing, ramen van topmerken

Bij MSM-group staan we garant voor een snelle en vakkundige plaatsing van ramen en deuren. Dit zowel voor aluminium ramen, pvc ramen als houten ramen. Wij denken graag met u mee en werken met tal van fabrikanten van ramen samen. Zo bekomen we samen de optimale ramen. Daarbij letten we uiteraard op de duurzaamheid, het isolerend vermogen en het prijskaartje. Onze ervaren plaatsers kunnen met alle ramen en deuren overweg en hebben er al honderden geplaatst. Zelf een stuk van de werken in handen nemen? Ook dat is mogelijk.

Hoe pakken we het plaatsen van ramen en deuren aan?

Eerst en vooral staan we garant voor een correcte opmeting, zodat uw ramen perfect passen. Wij garanderen een totaalopvolging van A tot Z, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wij monteren uw ramen en deuren, ruimen de werf netjes op en controleren elk detail. Zo beschikt u in geen tijd over prachtige ramen en deuren, in het door u geprefereerde materiaal. Gedurende de werken kunt u steeds bij ons terecht met al uw vragen en we voeren alle werken uit in eigen beheer.

Een ruime keuze

Op het vlak van ramen en deuren zijn er geen beperkingen. Een raam of deur gezien die u wenst of wil u graag advies over de ramen en deuren die verkrijgbaar zijn? Wij zijn thuis in heel wat gamma’s van topleveranciers en gidsen u naar de perfecte ramen. Maar ook wanneer u reeds ramen en/of deuren in uw bezit heeft en u enkel op zoek bent naar een plaatser, nemen we deze klus graag van u over.

Zowel voor het plaatsen en renoveren van ramen en deuren in nieuwbouw als renovatieprojecten kunt u beroep doen op onze diensten.

Waarom u kiest voor MSM-group?

Ramen en deuren laten plaatsen? Contacteer ons. Tientallen klanten gingen u al voor. Zij doen beroep op ons omdat:

 • Vakmensen met kennis van zaken
  Onze mensen hebben stuk voor stuk ervaring met plaatsen van ramen en deuren. Wij zorgen voor een piekfijne oplevering.
 • Actief in heel België
  Wij renoveren zolders in gans België.
 • Betaalbare kwaliteit
  We werken stipt, maar staan ook garant voor een onberispelijke kwaliteit tegen een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.
 • Ramen van topkwaliteit
  Bij MSM-group streven we naar een langetermijnresultaat, we maken dan ook enkel gebruik van ramen van topkwaliteit.
 • Begeleiding van A tot Z
  Wenst u hulp bij het kiezen van uw ramen en/of deuren? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

CONTACTEER ONS

Heeft u graag een offerte? Maak een afspraak via het nummer 0483 80 09 40 of stuur een berichtje naar [email protected]. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een prijs op maat. Ook voor andere vragen zijn wij steeds bereikbaar.