Er zijn verschillende redenen om te renoveren: meer ruimte creëren, nieuwe functies introduceren, van stijl veranderen, enz. Voor al deze renovatiewerken doet u beroep op MSM-group. Wij nemen uw volledige woning onder handen.

Badkamerrenovatie

Zeg vaarwel tegen die oubollige badkamer. Tijdens een badkamerrenovatie wordt deze gedateerde ruimte omgetoverd in een trendy oase van rust en ontspanning. Nieuwe douche installeren, betegelen, badkamermeubel plaatsen, afkitten… we doen het allemaal.

Keukenrenovatie

Met een keukenrenovatie krijgt uw bestaande keuken een nieuwe look. MSM-group voorziet een totaalconcept, waarbij we alle werken voor eigen rekening nemen. Dat kan bijvoorbeeld het opfrissen van kastdeurtjes zijn, maar evengoed de installatie van een nieuwe keukenkraan of vaatwasser.

Zolderrenovatie

Is uw zolder een verloren ruimte? Nu niet meer. Onze renovatiespecialisten plaatsen dakisolatie om uw stookkosten te verlagen en zorgen voor een complete binnenafwerking. In een handomdraai wordt uw zolder een gezellige slaapkamer, studeerruimte of hobbykamer.

Algemene kamerrenovatie

Naast badkamers, keukens en zolders doen wij ook andere renovatiewerken. Wilt u bijvoorbeeld een muur uitbreken om van de woon- en eetkamer één grote ruimte te maken? Of een nieuwe aanbouw als berging? U kunt steeds op onze vakmannen rekenen.

Dakrenovatie

Een dak moet heel wat regen en wind weerstaan. Slijtage is dus onvermijdelijk. Met een grondige renovatie ziet uw dak er weer als nieuw uit. MSM-group vernieuwt de dakpannen, plaatst nieuwe dakgoten en voert kleine herstellingen uit.

Waarom MSM-GROUP?

Er zijn genoeg redenen om voor MSM-group te kiezen:

  • Ervaring. Met meerder jaren ervaring in renovatiewerken is uw project in goede handen.
  • Topservice. Heeft u vragen of problemen? Wij zijn altijd bereikbaar, ook in het weekend.
  • Nationaal. Wij voeren renovatiewerken uit in heel België – ook in uw stad of gemeente.
  • Kwaliteit. Voor renovaties doen we beroep op hoogwaardige materialen om een kwalitatieve afwerking te bekomen.

CONTACTEER ONS

Heeft u graag een offerte? Maak een afspraak via het nummer 0483 80 09 40 of stuur een berichtje naar [email protected] Wij bezorgen u zo snel mogelijk een prijs op maat. Ook voor andere vragen zijn wij steeds bereikbaar.