Heeft u last van een verstopping in uw afvoer? Is uw badkamer toe aan een renovatie? Of wilt u een systeem van regenwaterrecuperatie in huis? Voor de loodgieters van MSM-group is geen enkele uitdaging te groot.

Verstoppingen en lekkages oplossen

Onze loodgieters lossen allerlei problemen op. Ze ontstoppen uw riolering, verhelpen lekkages en zorgen dat alles naar behoren functioneert. Dankzij onze spoeddienst zijn we snel ter plaatse.

Badkamers en sanitair

Zowel kleine als grote werken aan uw sanitaire installatie behoren tot ons takenpakket. Denk bijvoorbeeld aan de installatie van een regendouche of de aansluiting van een nieuw toilet. Zelfs voor een complete badkamerrenovatie kunt u bij MSM-group terecht.

Centrale verwarming

Een cv-ketel installeren, radiatoren aansluiten, vloerverwarming leggen: wij voorzien elke kamer van de juiste temperatuur. Zowel bij nieuwbouw als renovatie. Heeft u storingen aan uw verwarmingsinstallatie? Onze loodgieters zijn al onderweg!

Regenwaterrecuperatie

Regenwaterrecuperatie is een interessante manier om uw waterfactuur te verlagen. Gebruik bijvoorbeeld regenwater voor het spoelen van uw toiletten of het besproeien van de tuin. Wij zorgen voor de juiste aansluitingen en filters.

Waterbehandeling

Een waterontharder verwijdert kalk uit het leidingwater. Zo geniet u van lekkerder drinkwater. Bovendien gaan toestellen als wasmachines en waterkokers veel langer mee. Een waterontharder installeren is dus zeker een goed idee.

Onze voordelen

Contacteer nu de loodgieters van MSM-group voor uw sanitair of centrale verwarming. Waarom? Daarom:

  • Vakkennis. Dankzij de ervaring van onze loodgieters brengen zij elk project tot een goed einde. De afwerkingskwaliteit is steeds van het hoogste niveau.
  • Altijd bereikbaar. Een dringende interventie nodig? Wij zijn 24 uur op 24 bereikbaar, en dit 7 dagen op 7.
  • Landelijk actief. Vlaams-Brabant, Antwerpen of Limburg, dat maakt niet uit. Onze loodgieters zijn in heel België actief.
  • Zorg voor het eindresultaat. Elk project krijgt de nodige zorg en aandacht. Het lijkt wel alsof onze loodgieters in hun eigen woning bezig zijn.

CONTACTEER ONS

Heeft u graag een offerte? Maak een afspraak via het nummer 0483 80 09 40 of stuur een berichtje naar [email protected] Wij bezorgen u zo snel mogelijk een prijs op maat. Ook voor andere vragen zijn wij steeds bereikbaar.