Slotenmaker

Slotenmaker met spoedservice

Een slotenmaker nodig? MSM-group staat voor u klaar. Wij zorgen voor een razendsnelle service. Sloten vervangen, sleutels bijmaken, inbraakpreventie … voor al die zaken kunt bij ons terecht.


Als slotenmaker doen we niets liever dan het plaatsen van nieuwe veiligheidssloten op deuren, ramen en poorten. Heeft u nog oude sloten in huis? Dan vervangen we die graag door een veiliger model.

Is de sleutel afgebroken en geraakt u niet meer binnen? Of bent u uw autosleutels kwijt? Geen paniek, want MSM-group weet raad. Onze professionele slotenmakers openen alle deuren. Voor dringende interventies zijn wij snel ter plaatse.

Een veilige woning of bedrijfspand start met kwalitatieve sloten. Maar daar stopt het niet. Wij maken graag een analyse van het veiligheidsrisico van uw gebouw. Op basis van enkele tips en aanpassingen worden inbraken vermeden.

Een geavanceerde toegangscontrole is ideaal wanneer klassieke sloten onvoldoende zijn. Systemen met codeklavieren, badges en mastersleutels bieden veel meer mogelijkheden. Vraag nu raad aan de experts van MSM-group.


Onze troeven

Er zijn honderden slotenmakers in België. Waarom zou u kiezen voor MSM-group? Simpel: u geniet van enkele interessante troeven.

  • Ervaring. Wij hebben een jarenlange ervaring in de veiligheidssector. Die kennis komt zeker van pas bij het plaatsen of vervangen van sloten en andere veiligheidssystemen.
  • 24/7 service. Wie buitengesloten is, blijft liefst geen uren wachten. Daarom voorzien wij een 24/7 service. Wij zijn altijd bereikbaar en snel ter plaatse.
  • Heel België. Zoekt u een slotenmaker in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg of een andere provincie? MSM-group is actief in heel het land.
  • Topkwaliteit. Voor u is enkel het beste goed genoeg. Daarom werken we met kwalitatieve producten die hun waarde meermaals bewezen hebben.


Contacteer de slotenmakers van MSM-group

Heeft u vragen? Een dringende interventie nodig? Bel naar het nummer 0483 80 09 40 of stuur een bericht naar [email protected].