Renovatiewerken

Renovatiewerken

Er zijn verschillende redenen om te renoveren: meer ruimte creëren, nieuwe functies introduceren, van stijl veranderen, enz. Voor al deze renovatiewerken doet u beroep op MSM-group. Wij nemen uw volledige woning onder handen.


Zeg vaarwel tegen die oubollige badkamer. Tijdens een badkamerrenovatie wordt deze gedateerde ruimte omgetoverd in een trendy oase van rust en ontspanning. Nieuwe douche installeren, betegelen, badkamermeubel plaatsen, afkitten… we doen het allemaal.

Met een keukenrenovatie krijgt uw bestaande keuken een nieuwe look. MSM-group voorziet een totaalconcept, waarbij we alle werken voor eigen rekening nemen. Dat kan bijvoorbeeld het opfrissen van kastdeurtjes zijn, maar evengoed de installatie van een nieuwe keukenkraan of vaatwasser.

Is uw zolder een verloren ruimte? Nu niet meer. Onze renovatiespecialisten plaatsen dakisolatie om uw stookkosten te verlagen en zorgen voor een complete binnenafwerking. In een handomdraai wordt uw zolder een gezellige slaapkamer, studeerruimte of hobbykamer.

Naast badkamers, keukens en zolders doen wij ook andere renovatiewerken. Wilt u bijvoorbeeld een muur uitbreken om van de woon- en eetkamer één grote ruimte te maken? Of een nieuwe aanbouw als berging? U kunt steeds op onze vakmannen rekenen.

Een dak moet heel wat regen en wind weerstaan. Slijtage is dus onvermijdelijk. Met een grondige renovatie ziet uw dak er weer als nieuw uit. MSM-group vernieuwt de dakpannen, plaatst nieuwe dakgoten en voert kleine herstellingen uit.


Waarom MSM-group?

Er zijn genoeg redenen om voor MSM-group te kiezen:

  • Ervaring. Met meerder jaren ervaring in renovatiewerken is uw project in goede handen.
  • Topservice. Heeft u vragen of problemen? Wij zijn altijd bereikbaar, ook in het weekend.
  • Nationaal. Wij voeren renovatiewerken uit in heel België – ook in uw stad of gemeente.
  • Kwaliteit. Voor renovaties doen we beroep op hoogwaardige materialen om een kwalitatieve afwerking te bekomen.


Een renovatie door MSM-group

Heeft u graag meer informatie of een offerte? Contacteer ons. Bel naar het nummer 0483 80 09 40 of stuur een bericht naar [email protected].