Onze diensten

Slotenmaker

Oude sloten vervangen of een geavanceerd toegangssysteem installeren: onze slotenmakers doen het allemaal. Ze komen snel ter plaatse voor dringende interventies, bijvoorbeeld wanneer u buitengesloten bent.

Renovatie

MSM-group voert allerhande renovatiewerken uit. Breid uw woning uit met een aanbouw, geef uw badkamer een nieuwe look of maak van meerdere kleine kamers één grote ruimte.

Loodgieter

De loodgieters van MSM-group zijn echte experts op het vlak van sanitair en verwarming. Ze zorgen voor de juiste temperatuur in elke ruimte. Ook waterleidingen en afvoeren nemen ze voor hun rekening.

Electricien

Heeft u extra stopcontacten nodig? Of is de verdeelkast aan vervanging toe? Onze elektriciens voorzien alle soorten elektriciteitswerken. Zowel bij nieuwbouw als renovaties.

Laswerken

Wij realiseren al uw laswerken in staal en aluminium. Dat kan bijvoorbeeld een balustrade aan de trap zijn, maar evengoed een metalen tuinpoort. Herstellingen behoren ook tot ons takenpakket.

Schilderwerken

Onze schilders zorgen voor een fris kleurtje op elke muur – binnen of buiten. Alles wordt netjes afgekleefd en met meerdere lagen kwalitatieve verf geschilderd voor een egaal resultaat.